Biernieuws uit die mooie rotstad | 010 Craftbox

Weet je de Rotterdam Beer Surival Kit nog? Het was een groot bierig succes in april dit jaar en dat verdient natuurlijk opvolging. Daarom hebben Brouwerij Noordt, Kaapse Brouwers, Vet & Lazy en ROTT. Brouwers opnieuw hun krachten gebundeld en lanceren zij in samenwerking met LocalCraftbeer de 010 Craftbox!

Steun je Rotterdamse brouwers!

En de 010 Craftbox is natuurlijk niet zomaar een box. In deze echte Rotterdamse containerbox zitten de beste wisselende bieren van deze brouwers. Verwacht zowel klassiekers al specials en dat alles gecombineerd met allerlei lokale borrel lekkernijen.

@LocalCraftBeer

Initiatiefnemer van de 010 Craftbox is Joris Zwamborn, bierliefhebber én de drijvende veer achter LocalCraftbeer. Vanuit zijn webshop verkoopt Joris lokale bieren, bierpakketten en thuisborrelpakketten. Een mailtje van zo’n toffe Rotterdamse ondernemer laten we dan ook niet aan ons voorbij gaan. Supporten die hap!

Joris vertelt: “Met de 010 Craftbox nemen we je mee op reis door de wereld van Rotterdamse bieren, smaken en biertypes en dat aangevuld met heerlijke, lokale specialiteiten. Zoals kaas van de Rotterdamsche Oude, chocolade van De Bonte Koe en nootjes van Sancho Nuts. Bovendien krijgen de brouwerijen op deze manier ook extra steun in deze moeilijke tijd.”

De 010 Craftbox is vanaf nu verkrijgbaar en komt in drie varianten: Classic (8 bieren), XL Editie (12 bieren) en XMas Editie (8 bieren en diverse borrelproducten). De box wordt online verkocht en is ook bij de betere slijterijen en bierwinkels in Rotterdam en de regio verkrijgbaar. Joris legt ook nog even uit waarom: “Door de boxen ook via de lokale middenstand te verkopen, supporten we ook hen en ontstaat een win-win situatie”.

na de 010 craftbox komt…

Deze samenwerking bevalt zo goed dat Joris en de brouwers alvast vooruitkijken naar 2021. We kunnen met regelmaat nieuwe boxen verwachten en er wordt zelfs al gesproken over een collab die speciaal voor de box wordt gebrouwen! Maar… meer daarover in het nieuwe jaar.

Voor nu: je bestelt de 010 Craftbox hier. Enne… ook gers om cadeau te geven he?! Helemaal die XMas Editie!

Proost!

Lisette Tanis (ROTT. Brouwers), Leon van der Burg (Vet & Lazy), Joris Zwamborn (LocalCraftbeer), Hanneke de Ruijter (Brouwerij Noordt), Tsjomme Zijlstra (Kaapse Brouwers)

Support your locals

Wil je de brouwers nog even een hart onder de riem steken? Volg hen op social media, post een foto van jouw 010 Craftbox en gebruik de hashtag #010Craftbox en tag @localcraftbeer_nl en de brouwers in je foto’s.

Frouke Rotterdam Survival Kit
© Annebel Eppinga.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.