Hopster Magazine biercombinaties

Hé, wat leuk dat je er bent! Jij hebt als het goed is de digitale versie van Hopster Magazine te pakken gekregen. De makers van dit (normaal gesproken) papieren biermagazine zijn voor één keer van hun geloof afgestapt en hebben in deze bijzondere tijd Hopster Magazine digitaal uitgebracht. Hopster Magazine 2.5 welteverstaan.

Beer For Girls mocht een smakelijke bijdrage leveren en heeft heel toepasselijk overheerlijke bieren bij de meest bestelde afhaalgerechten in Nederland gecombineerd. Dus laat je inspireren en blijf lekker lokaal happen en drinken. Zo komen we er samen wel doorheen!

We mogen de deur niet uit maar genieten thuis volop van afhaalmaaltijden. En ook nu blijven de klassiekers domineren. En als het aan ons ligt kan dat natuurlijk niet zonder bier van onze Nederlandse brouwers op tafel!

#1 Pizza Margherita

De eeuwige nummer één! Nog beter wordt deze Italiaanse lekkernij met goed bier in je glas. Schenk een verfrissend en vol bier voor de lekkerste smaakcombinatie zoals Maallust De Pauper of een Davo Weizenbock.

#2 Klassieke hamburger

Til de klassieke hamburger naar een hoger niveau met bloemige, licht kruidige of juist zoete bieren. Stort je op je favoriete hamburger met een fris Jopen Lentebier of een verwarmende Captain’s Daughter van Brouwdok ter begeleiding.

#3 Sushi/Pokebowl

Lang niet alle bierstijlen passen bij deze Japanse hapjes. Donkere en zware bieren mag je al meteen overslaan, zij vlakken de smaak van het eten meteen uit. Met frisse maar licht kruidige bieren zoals Oedipus Mannenliefde of Langharig Tuig van Van Moll zit je altijd goed. Kijk ook eens naar onze Bier & Sushi infosheet!

#4 Mixed Grill

Loopt het water je al in de mond? Dan ben je hierna echt niet meer te houden want een lekkere portie vlees van de grill gaat heel lekker bij smaakmakers zoals de 7 Deugden Koor Blond of De Werf Hemelsbruin. En voor de waaghalzen onder ons: als je de prijswinnende Smoked Porter van Brouwerij Martinus inschenkt wil je niet anders meer!

#5 Gegrilde kip

Een sappig kippetje van de grill gedijt goed onder begeleiding van een fris en licht kruidig of juist goed hoppig bier. Kies voor Gulpener Korenwolf voor de frisse toets of schenk Bird of Prey van Uiltje Brewing in voor een hoppige kick!

Bestel smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.