Pick your palette

Bierproeverij in Rotterdam

€34,95 p.p. incl. btw

6-12 personen

Op onze vaste locatie in Rotterdam kun je eens per maand aanschuiven voor de Beer For Girls bierproeverij. Bij een lekker zonnetje verplaatsen we zelfs naar het heerlijke dakterras met uitzicht over het centrum van Rotterdam. Let’s enjoy, girls!

Tijdens de bierproeverij nemen we je mee op ontdekking door het bierlandschap. Ontdek verschillen en overeenkomsten, de lekkerste foodcombinaties én selecteer jouw persoonlijke smaakpalet. Meer dan alleen gezelligheid en goed bier dus, want hierna weet je ook precies wat jij lekker vindt (of juist niet) en hoe je daar smakelijke keuzes en combinaties in kunt maken.

⭐ beergirls favorite!

Reserveer zeker twee uurtjes in je agenda en een ruim plekje in je tas, want je krijgt natuurlijk ook een goedgevulde goodiebag mee naar huis!


Organisatie op locatie

v.a. €29,95 p.p. incl. btw

Vanaf 6 beergirls & beerboys

Haal je de bierproeverijen van Beer For Girls liever in huis of naar een andere locatie? Doen we! Jij regelt de locatie ergens in Nederland en wij doen de rest. Een ladiesnight, babyshower, vrijgezellenfeest, meidenborrel of verjaardag… We got you!

Op een locatie naar keuze nemen we je mee op ontdekking door de wondere bierwereld. Ontdek verschillen en overeenkomsten, de lekkerste foodcombinaties én jouw persoonlijke smaakpalet. Meer dan alleen gezelligheid en goed bier want hierna weet je ook precies wat jij lekker vindt (of juist niet) en hoe je daar keuzes en combinaties in kunt maken.

⭐ door heel nederland!

Blokkeer zeker twee uurtjes in je agenda en voldoende ruimte voor al je genodigden. En reken maar op die lekker goedgevulde goodiebag!


bierproeverij voor vrouwen beer for girls event

Event bierproeverij

v.a. €19,95 p.p. incl. btw

Voor bedrijven & particulieren

Organiseer je een event en vraagt dat om een mooi aangeklede bierproeverij? Beer For Girls met alle liefde een bierproeverij tijdens jouw opening, lancering, festival of ander event. Prijzen afhankelijk van de wensen en het aantal personen.

Een middag of avond vol beleving op je event met een bierproeverij van Beer For Girls. Ook mannen zijn natuurlijk meer dan welkom! We vullen de bierproeverijen namelijk precies in zodat alles aansluit op het verloop van jouw event. Een proeverij van 30 minuten of juist 2,5 uur? Neem gewoon eventjes contact met ons op, dan bespreken we graag alle mogelijkheden en opties.

⭐ we love events!

Wij werken in dit geval niet met vaste prijzen of pakketten en stellen per event een passende beleving samen. No palette like yours!